17. Solčavski dnevi: Od kulturne dediščine do poleta z jadralnim padalom

Objavljeno: 16. July 2009

Deli s prijatelji:bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark

IMG_5363-LargeV času od 24.07.2009 do 2. 08. 2009 bo potekala tradicionalna turistična prireditev 17. Solčavski dnevi. Vabimo vas, da se nam pridružite pri spoznavanju Solčavskega, ki je letos prejelo naziv Evropska destinacija odličnosti.

V zanimivem, pestrem in raznolikem programu se bo našlo za vsakogar nekaj. Od kulturne dediščine, koncertov, razstav, športnih turnirjev, … do poleta z jadralnim padalom v tandemu. Najbolje, da si kar ogledate program in si poiščete prireditve, ki so najbolj zanimive za vas.

V petek, 24. junija ob 20 v cerkvi Marije Snežne nastopa tudi Klemen Matk.

Veseli bomo, če se nam pridružite in preživite del počitnic na naši turistični kmetiji in se udeležite zanimivih prireditev. Rezervirajte si termin.

Značke: ,

Komentirajte

Misel

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova. — Tone Pavček

Oblak značk


Skavti na Matkovem

Skavti smo kar redni gostje na Matkovem. Skoraj vsako leto pridemo na to visokogorsko kmetijo. Vedno smo toplo sprejeti. V mesto odidemo navdušeni z mislijo na prihodnje srečanje. V začetku julija v Matkovem kotu taborimo. Ali si je mogoče zamisliti kaj lepšega?

- Aleš Čerin

Translate Page

    Translate to:


Izdelava strani: www.edusatis.si