Prvinski stik z naravo, mir samotnih poti, aktivnosti = svet na turistični kmetiji Matk.
Back

Na Matkóvem

Turistična kmetija Matk leži na višini 1165 m nad znamenitim Matkóvim kotom, eno najbolj samotnih dolin v Kamniško Savinjskih Alpah. Tu na višinah osamljenih solčavskih gorskih kmetij je doma mir in prvinskost odnosa do narave, do sočloveka in presežnega. Razgled z naše kmetije jemlje dih in seže od Olševe, Raduhe, preko Ojstrice, do Mrzle gore.

Možnosti aktivnega stika z naravo za ljubitelje pohodništvagorskega kolesarjenja, fotolova ali pa samo uživanja v tihoti gozdov … so neizmerne.

Deli s prijatelji:bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark

Preview - Na Matkóvem

Aktivno!

Aktivno preživljanje oddiha na višini 1165 m. Lahkotni sprehodi v tišini gorskih gozdov nad našo kmetijo, sprehod v Matkov kot, eno najbolj samotnih dolin Kamniško-Savinjskih Alp, ogled naravne znamenitosti Škafa, vzponi na lahke bližnje vrhove (Olševa 1929m, Raduha 2062m),  pa vse do zahtevnih gorskih podvigov (Ojstrica 2350m, Mrzla gora 2203 m).
Za ljubitelje gorskega kolesarstva je na voljo obilo  poti in razgledna Solčavska panoramska cesta z enim najlepših razgledov. Pozimi pa sankanje - kar po naših prostranih pašnikih pod kmetijo.

Deli s prijatelji:bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark

Preview - Aktivno!

Povabljeni na Matkóvo

Gostom omogočamo namestitev v sodobnih sobah z dvema ali s tremi posteljami, s tušem in WC-jem.

Oglejte si sobe in cenik namestitve ter si rezervirajte svoj termin.

Deli s prijatelji:bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark

Preview - Povabljeni na Matkóvo

Forward

Poleti na kolo!


Ni ga lepšega kot vožnja z gorskim kolesom po samotnih poteh v zavetju gorskih gozdov in z razgledom po bližnjih hribih. Kolo lahko tudi pustiš pri eni od gorskih kmetij in se odpraviš proti vrhu. Priporočamo Solčavsko panoramsko cesto in obisk Olševe.

Galerija

Hiša za goste Pristnost narave Dolina Matkovega kota Raduha v sončnem zahodu Pozimi Jutro na Matkovem Pogled na Raduho Igra z otroci Junija pri nas cveti znameniti Čeveljc

Izdelava strani: www.edusatis.si