Dobrodelni koncert na Polšniku

Objavljeno: 19. Oktober 2009

Deli s prijatelji:bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark

PolsnikV soboto 17. 10.2009 sem bil, skupaj s svojimi citrami, povabljen na dobrodelni koncert na Polšnik. Vedno, ko pridem v ta kraj domov odidem domov dobre volje. Na Polšniku človek začuti, tisto dobro klimo med ljudmi. Zdi se, da so tukaj ljudje vedno pripravljeni za raznorazne podvige, ki jim pridejo na misel. Za dobro idejo so pripravljeni stopiti skupaj in stvari izpeljati do konca.

Tokrat so pokazali novo pridobitev za kraj, orgle v župnijski cerkvi. Z veliko vnemo in posebno izvirnostjo, jim je uspelo na kor postaviti nove orgle. Nastopajoči so, z zvezdo večera Eldo Viler in njeno hčerko razveselili številne poslušalce. http://blog.polsnik.si/post/2009/10/09/Dobrodelni-koncert-in-Elda-Viler-v-Polsniku.aspx .

Posebej, pa se nam je v tem večeru v srce vtisnil občutek, da  ljudje ob divjih časih globalizacije, krutega gospodarskega trga, še  vedno dajo nekaj tudi na vrednote, kulturo, ki je naš narod toliko stoletij držala pokonci.

Značke: ,

Komentarji (1) na: “Dobrodelni koncert na Polšniku”

  1. Aleš Čerin
    Okt 20, 2009

    Lepo videti, da kje pa ljudje še stopijo skupaj. Lep zgled podjetnih vaščanov Polšnika. Velike zvezde so privabili v svojo vas.Komentirajte

Misel

Uspeh je otrok poguma. — Crebillon

Oblak značk


Skavti na Matkovem

Skavti smo kar redni gostje na Matkovem. Skoraj vsako leto pridemo na to visokogorsko kmetijo. Vedno smo toplo sprejeti. V mesto odidemo navdušeni z mislijo na prihodnje srečanje. V začetku julija v Matkovem kotu taborimo. Ali si je mogoče zamisliti kaj lepšega?

- Aleš Čerin

Translate Page

    Translate to:


Izdelava strani: www.edusatis.si